Föreläsning!

Imorse ringde Robban o frågade om jag skulle följa med honom som "stöd" på en föreläsning han skulle hålla. Ja men visst tänkte jag. Kan ju vara kul.
Haha. Då sa han "bra. Jag tänkte att du med får prata lite"
 
Sagt och gjort. Han höll mest låda. Jag fikade in ibland. Pratade lite om vår historia och resa. Hur vi sökte till BL. Känslorna på insidan. Skillnader. Osv. Fantastiskt roligt.
Jag är ju relativt van att stå framför folk o snacka. Var roligt att prata om något annat än alkohol!
Det här skulle jag vilja göra mer. Men ja. Jag är ju inte i mål än. Jag vann ju inte.  Så chansen att få fortsätta föreläsa om viktresa är ju inte så stor.
Men en dag kanske.
 
 
Robban och jag innan föreläsningen!
 
Idag hade jag ett skitviktigt möte imorse. Berättar mer när jag kan! Men håll tummar för mig.
Puss!

Världens bästa mellanmål!

Hejsan!
 
Nu kommer det. Mellanmålen! 
Erkänn att ni alla har väntat med spänning ;)
 
Enkelt och smidigt.
En burk vaniljkvarg (Lindahls utan socker)
Lika mycket minikeso.
 
Rör ihop det här. Strö över lite kanel (bra för allt. Och gott) och idag hade jag lite melon på. Funkar fint med blåbär. Perfekt. Ut i skogen o plocka barra! Så har ni träningen klar sen med ;)
 

När nya brallorna är för små.

Hejsan!
 
Var på rean för ett tag sedan o hittade ett par billiga snygga jeans. Stl XL. Kommer hem o brallorna är alldeles för små.
Det är nackdelen med min päronformade kropp. Stor bak o brallor sitter sällan bra. Speciellt inte när de är låga i midjan. För ni förstår. Fördelen med att vara päronformad är den grymma midjan man får på köpet ;)
 
Jag tänker in gräma mig i att brallorna är för små. Det är ju som det är med det. Det här blir mitt nya mål. Brallorna ska sitta som en smäck!
 
Nackdelen innan BL var att jag bara använde tights. Jag har inget att jämföra med. Det ska bli kul att se hur brallorna blir större o större. (För jag hoppas snart att den här rumpan minskas lite i omkrets).
 
Ni kan följa mig på instagram LouiseBeata. Eller följa hashtagen #20kgtillnyår där jag och några till kämpar för att dra bort 20 kg från kroppen!