Jag saknar min prinsessa <3

Känns larvigt. Men åååh vad jag saknar henne.
Är liksom inte van att vara ledig en kväll så här utan andra planer. Vill ha henne hemma. Även om hon hade sovit för länge sen.

Hon är underbar. Hon är den finaste som finns.
Hon kan göra mig så arg men också så sjukt glad och stolt!

Och ingen ger komplimanger som hon.
Igår sjöng hon en sång om hur vacker jag är.
Och idag när vi kom till dagis så sa hon att jag är söt, underbar och vacker.
Jag råkade säga att jag är klantig. Men det tycker hon absolut inte att jag är.

Även om hon kan bli så arg så arg. Och hon har redan börjat skrika att hon hatar mig om jag inte tycker som hon. Men man vet att hon absolut inte gör det. För man ser och känner det när hon säger det fina till mig. Då är det massa känslor bakom orden. När hon är arg är det bara ilska :) Och det går över så fort och sen kommer den riktiga Olivia fram igen.

Usch, vill ha hem min lilla tjejja. Haha.

För att citera Ulf Brunnberg.

"Den enda sanna kärleken är väl egentligen den mellan barn och föräldrar"

Och bara för det verkar blogg.se ha problem med att lägga upp bilder, eller så är det bara för mig det inte funkar men det funkade inte sist heller.

Älskar min fisunge.

All min kärlek <3

Yeay!

Nu har jag fått en hel radda med uppgifter från Östergötland. Verkar bli mycket kvällsarbete nu i Jan/Feb när alla FÅM ska gå av stapeln. Men men, det löser sig :)
Måndag ska jag till KAtrineholm med och ha möte med Södermanland. Så då kommer det nog ramla in en hel del uppgifter därifrån också. Tjohoo, jag är på gång!

Det som bråkar är internet i kontoret. Fortfarande. Vet inte riktigt vad jag ska göra med det, men det löser sig. Mitt finfina kontor. Ni ska få se

Nej det ska ni inte. För det gick inte att ladda upp... Irriterande. Men typ alla som läser bloggen känner mig på fejjan så ni kan se det där ;)

Fint är det. Och så fort jag fått internet och tillbringar dagarna där så kan ni komma o besöka mig... inte utan inflyttningspresent såklart.

Håller på o fixar en kalender så jag får lite mer översikt på vad som händer framöver. Det är en hel del. Måste fixa barnvakt för en hel del kvällar framöver. Men det brukar alltid gå så bra så :)

Nej men så att... fortsätta i en o en halv timme till då, sen blire senlunch med Anneli. Efterlängtat! Och sen ska jag in på kontoret och kolla runt lite innan jag hämtar min lilla groda.

All min kärlek <3

Jobb, jobb, plugg!

Sitter på "kontoret". Köksbordet alltså.
Sån tur att facebook finns, annars hade jag inte haft en aning om att två sotare skulle dundra in. Men nu har dom varit här och det gick bra!

Har ätit monsterfrukost nu, så det blir ingen lunch idag. Men ikväll blir det lax, räkor och potatis med nån sorts sås. Kommer säkert bli bra! Fasen va gott med räkor. Surt bara att hålla på o skala dom. Men men, så kan det va!

Sitter o jobbar. Har inte så mycket att göra så jag tänkte flexa lite o fixa lite skolrester på sidan av...
Skolböckerna ligger framför mig, men man måste visst öppna dom också för att man ska komma någonstans ;)
Så det är väl dags att göra det. Vill ta gymmet nån dag i veckan med. Eller ett pass. Får se om jag får till det. Har ju inte tagit någon friskvårdstimme än :)

All min kärlek <3