Tycker om att vara uppskattad!

SMS: Om jag inte sagt det innan så är jag grymt nöjd med att ha dig som konsulent.

Enda sen jag var liten har jag velat jobba med människor. På ett eller annat sätt. Länge var jag inne på läraryrket.
Men så blev jag bara reserv och kom in på min utbildning SKA, och sen kom jag in på lärarprogrammet men ville testa på den här utbildningen eftersom att jag ändå bara skulle plugga en termin utan csn så spelade det ju liksom ingen roll.
Nu, snart fem år senare, ångrar jag mig inte. Någonstans på vägen kom jag in på alkohol och narkotikafrågor. Och där har jag fortsatt. Planen var väl att jobba med missbruk. Men precis som med allt annat så ändrar det sig hit och dit, och istället för att jobba med missbruk jobbar jag förebyggande. Och när man får sms som det här ovan så vet man att man hamnade rätt.

Och OM jag nu börjar plugga igen så kommer jag aldrig gå tillbaka till masterprogrammet. Jag kommer köra all the way på alkohol och narkotikafrågor. Men jag vill inte bara jobba förebyggande. Jag vill prova lite allt möjligt. Drogpolitik är ett område som jag skulle vilja jobba mer med!

All min kärlek <3

Ny jobbvecka väntar...

Söndagskväll. Jag sitter i soffan med min nya tröja som jag shoppade idag. Köpte en ny kjol också men den gillade jag inte riktigt. Jag gillar tighta kjolar, det ser bättre ut på mig. En volangig gör ju att mitt arsle ser ännu större ut. Illa! Men jag gav bara 49:- för den på rea så det gör mig inget. Får väl vänta några kg till innan jag kan använda den :)

Olivia och jag har haft en mysig dag. Först bio, Var är busalfons?, och sen åkte vi hem till min mormor och hälsade på henne, åt pizza och lekte. Fan nu förtiden får man ångest av en tredjedels pizza, och förr i tiden kunde man äta en hel och inte känna nånting alls.
I veckan tänkte jag hinna träna. Imorgon är det fullt upp, har lite samtal som ska fixas, mail som ska skickas och lite sånt där annat smått o gott. Tänkte försöka hinna hälsa på morfar med. Tisdag blire gymmet och sen jobb. Och på onsdag ska jag nog flexa lite och dra badhuset med Olivia. Mys!
Tors-fre är jag som sagt i Västerås och öser järnet! Nya skolor ska besökas!Olivia på bio!

Nu är det läggdags för mig. Ska krama lite på min lilla kärlek innan jag sover.
Natti natti.

All min kärlek <3

Underbara lediga lördag.

Efter en lång, Lång vecka så har vi äntligen lite ledigt.
Senaste veckan har det varit jobb 8-21 varje dag. Så Olivia och jag njuter av att bara vara tillsammans och av att hänga i soffan med en bra film.

Nu ligger vi och tittar på Upp. Olivia borde väl ha sovit för länge sen. Men som sagt, vi njuter av att bara vara tillsammans. Det har varit lite brist på det den senaste veckan.

Igår jobbade jag sent (No shit!) och Olivia fick spendera natten hos mormor och morfar. De som känner mig vet att jag blir lite rastlös när min lilla prinsessa inte är hemma. Egentligen borde jag ha sovit tidigt och tagit igen sömn efter denna veckas jobb. MEN när hon är borta vill jag passa på att göra saker som jag annars inte gör. Så för mig var det en utgång som lockade. Jag klämde mig in på ett hörn hemma hos Olivias faster. Det var trevligt. Dom var inte sugna på utgång men efter ett par glas vin så tackar ju inte Karro nej ;) Vi hamnade på Cromwell och sen tog jag Harrys-oskulden. Det var roligt. Sen hamnade vi ju på McDonalds såklart. Måste ju hälsa påmina kära kollegor och vänner. Bästaste Pilli jobbade och tvingade kvar mig till 05. Sen väntade vi på Robbin som skulle skjutsa hem oss vid 06. Medans jobbgänget åt frukost powernappade jag lite :) Sjukt trött var jag!
Men sen lyckades jag sova till 13:30 också. Brukar inte hända mig sådär jätteofta.

Folk verkar tro att nykterister inte kan gå ut på krogen, att vi är tråkiga och att vi sitter hemma istället. Men jag älskar att gå ut o dansa och träffa kompisar. Så vad förändras bara för att jag inte längre dricker? Det enda jag kan se är att jag har ännu roligare på krogen nu än vad jag hade förut.

Imorgon tror jag att jag och min lilla tjej ska gå på Bio. Alltid kul att hitta på nått med Olivia. Och bio är perfekt filmälskare som vi är. Förra veckan såg vi på Trassel. Underbar film. Imorgon blir det bara Alfons, så det är ju inte direkt någon film i den bemärkelsen. Men det är ändå mysigt.

Sen på måndag börjar nästa jobbvecka. Underbart. Tre dagar med administrativt arbete. Ska försöka hinna med lite gym också. Och sen på tors-fred är det skolbesök igen. Men denna gång i Västerås. Spännande.

På lördag fyller frugan 25, så då är det stort partaj! Ska bli superkul. Vet dock inte vad jag ska köpa än, men det löser vi. Jeffelina ska också firas på lördag så det blir en riktig födelsedagskalashelg :)

Nu är det snart natti för oss.

All min kärlek <3