Woop Woop.

Kan inte riktigt fatta att det är sant.
Imorgon börjar jag JOBBA!
Eller börjar o börjar, men jag har introduktion i Sthlm imorgon. Sen i helgen ska jag va med på telefon för det är någon konferens i Göteborg, så då ska jag presentera mig. På måndag börjar jag ta över arbetet från tjejen om jobbar med det nu. Och på tisdag har jag möte med generalsordföranden eller vad det nu heter, och styrelseordförande.

Sen blir mitt första jobbuppdrag att flytta mitt kontor från Linköping till Norrköping och fixa iordning det. MITT KONTOR! Har redan börjat inreda det i tanken. Kom gärna förbi MITT kontor med en inflyttningspresent ;)

Känns så konstigt. Jag är vuxen nu liksom. Haha.
Jag är så glad också. Jag slipper skolan, jag orkar inte mer. Det går inte längre. Jag ligger efter och har ingen motivation alls. Jag kommer göra klart mina rester och sen blir det ett studieuppehåll. Yeay!

Men jag har lite separationsångest. Jag kan inte riktigt göra slut med Donken. Haha, jag älskar Donken. Det är skitkul. Och jag älskar att jobba nätter där. Funderade på att gå ner i timmar och bara köra en lördag i månaden. Haha.
Sen vill jag inte göra slut med Drugsmart heller. Så det kommer jag nog fortsätta med ett tag och se hur det går. För där väljer jag ju själv om jag skriver upp mig på uppdrag.
Fick frågan igår om jag inte nöjer mig med ett jobb. Och självklart gör jag det. Men jag vill så mycket. Jag älskar att jobba med mina arbeten. Jag gör det ju inte för att det är tråkigt utan för att jag älskar det!

Det som är skönt är att Olivia och jag kommer få mer lediga dagar med varandra. Helgjobb kommer jag bara ha i värsta fall lät det som, och om jag jobbar en helg lö-sö så får jag 3 dagar komp. UNDERBART!

Dessutom ingår det en timme friskvård i veckan. Så om jag vill kan jag gå o träna en timme på arbetstid ;)

Och det bästa av allt är att jag nu har en fot inne. Det här är drömområdet. Nu ska jag börja klättra ;)

Jag tror inte ni förstår hur lycklig jag är nu. EGET kontor. Haha, MITT kontor. Jag kommer ha arbetsdator, arbetstelefon. Jag kommer ha massa ansvar. SKÖNT!

Sjukt vad bra det kommer bli att börja jobba. AWESOME!

All min kärlek <3

Vill ha motivatiooooon!

Jag tänkte egentligen rensa ut hela mitt rum idag. Byrån, garderoben, ALLT!
Måste verkligen få ordning på mitt rum. Jävla skitrum!

Men jag orkar inte. Tror jag ger mig ner på golvet och upp på cykeln istället. Det är jag mer behov av. Får ta städningen i helgen kanske.

Olivia och jag myser i soffan och ser film nu. Trodde hon skulle glömma bort den, men nix. Hon skulle definitivt se den. Och jag som är så trött. Men men :)

Vi har faktiskt bakat pepparkakor idag, hon har badat, vi har klippt henne, ätit kycklingwok. Så vi har faktiskt haft en aktiv eftermiddag.

Jag vill att mina jobb ska höra av sig. Jag blir galen på skolan. Orkar inte mer. Fixar lite med mina rester så jag har min examen klar. Ska börja söka jobb lite mer aktivt nu. Jag kommer inte palla plugga två år till. Så är det bara, har ju ingen motivation kvar i kroppen ALLS!
Skitjobbigt är det.

Snälla telefon ring o säg att jag blir en kontorsråtta!!!

All min kärlek <3

Onsdag <3

Hola amigos.

Idag är det onsdag. Världens bästa onsdag! Woho.
Veckans bästa dag tror jag minsann.
Hockey ikväll. Vet inte om vi sa gå. Vi brukar ju gå. Men jag är så trött.

Men det är klart, om pappa ska gå så följer ju jag med. Beror ju på om Sara vill vakta fislotta.

Igår somnade jag klockan 21:15 ungefär. Jag var helt slut. Jag är fortfarande helt slut. Men nu är det skola som gäller. Måste fixa massa saker.

Behöver komma ifatt, men motivationen är inte på topp direkt. Men det löser sig. Har lite att fixa.
Intervjun igår gick bra. Jag vill ha jobbet!
Men man vet ju inte riktigt hur många som söker, eller vad dom söker.
Det här är ju något som jag verkligen vill jobba med.
Åååh, eget kontor o grejer. Skulle verkligen va nått :D Yihaaa!

Krimvården har inte hört av sig. Antar att de hittade någon med bättre kvalifikationer. Jag har ju ingen erfarenhet sen tidigare så det är ju inte konstigt om det skulle finnas 2o till som är bättre än mig.

Håll tummar och tår nu en tid framöver :)

All min kärlek <3