'Kysst av spriten'

Idag har varit en lång dag. Började med dagis och skola. En föreläsning om HIV/AIDS. Asintressant och sedan drog vi vidare till stan. Blev fast på Halvars där glassen kostade halva priset =)

På stan spenderades alldeles för mycket pengar. Som vanligt med andra ord. Men allt var till fisungen idag. Två jeans, 3 t-shirta, 1 fleece, 7 trosor och 7 strumpor. Bra skit.
Sen käkade vi innan vi tog spånken till brorsan och Oliver. Lekstund blev det, och det var kul. haha, vad jag skrattade åt Oliver när han drog av lite dancemoves. Haha, klockrent.

Olivia ville sova över, men det fick hon inte. Sen när vi kom hem så ville fröken vara vaken men det ville inte jag så jag lade henne direkt. Fem minuter sen sov hon. Tokunge.

SVT har startat en dokumentärserie idag som heter 'Kysst av spriten' handlar om nyktra alkoholister som åker tillbaka till gamla platser och berättar om sitt liv. Sjukt intressant. Tycker det är så sorgligt och kan knappt tänka mig hur det känns för barnen som lever med alkoholiserade föräldrar och som knappt vågar komma hem för att dom vet att sina föräldrar är fulla. Fy alltså.
På torsdag startar fyran en dokumentärserie som heter 'Inlåst' Den ska jag med se. Väldigt intressanta serier dom visar nu.

Nej vars, nu ska jag snart sova. Är trött och har ännu en föreläsning om HIV/AIDS imorgon. Dessutom gruppträff med nya gruppen. Skönt med ny grupp då jag fortfarande inte pratar med min gamla grupp. =)

All min kärlek <3

Give me a goodlooking cop.

"Hej, jag ska berätta en sak, ska bara gå ur hörhåll först"
"Haha, okej? Handlar det om..."
"Nej nej, vänta, ska bara räkna... Vi har 1,2,3,4,5,6,7,8! stycken poliser här nu"
"Nej va??? Är min snygging där?"
"Yes, dom tar ett helt långbord och alla är UNGA!"
"Men va faaaan."
"Är han med så fina ögon där?"
"Nej... eller jo vänta, jo han är här"
"Men skit också."
"O nu kommer det två till!!!!!"
"Sjysst att du ringer för o berätta det för mig."
"Ja jag tänkte, det här måste Lojzan få höra"


Okej. Nej jag är inte polistokig. Sjysst Flisan. Haha =) Hatade henne lite lite lite då den stunden. Hade inte gjort nått om jag stod på Donken o fick dregla lite när dom kom. Men min snygging var ju där tidigare så jag klarar mig hyffsat i alla fall =)

All min kärlek <3

en norsk, två engelska och flera svenskar

Åh vilken rolig helg jag hade igår. Matilda jag och Bella skulle ge oss ut i vimlet, Bella skulle ut för första gången på tre år, men så helt plötsligt blev hon tvungen att passa barnen. Så det blev jag, Tildis o en flaska baccardi.

Vi gick till Dalkarlen, ingen aning om vad det var, men det visade sig vara ett studentboende. Yehey vad bra koll jag har på studentlivet i Norrpan! Första tanken när jag kom dit var, oj! Men efter en stund hade jag så himla kul. Hallgeir är verkligen världens goaste kille, och hans engelska kompisar var underbara!
Konstigt att man är så jävla duktig på engelska när man fått en eller två glas dricka i sig =)

Vandrade vidare till Hugo och jag o Matilda hade en trevlig pratstund med Daniel, den ena engelska polaren. Han var ascool. haha, o det var mycket skratt =) Han lyfte upp Matilda två gånger men tappade henne båda gångerna. Way to go honey.

Hugo var kul. Riktigt roligt. Tredje gången jag sätter min fot där, och denna gång var lika kul som förra, och båda bättre än den första. Beror kanske på sällskapet.

Kvällen slutades på "the swedish Mcdonalds" och de engelska gästerna tyckte sjukt mycket om det. =)

Idag har jag inte mått på topp, men hade en tokrolig dag på jobbet, och sen hem för att sega till mig.
Funderar på o ge mig ut lite i vimlet idag igen. Men vill inte ensam liksom.

Och jag är trött på bergochdalbane eländet. Men men, så är det. haha. ibland går det uppåt och ibland neråt. Saknar!

All min kärlek <3