God natt mina kära vänner.

Nu är dagen till ända, snart är hela Juli slut, och vi går mot hösten nu i Augusti.
Senaste somrarna har det ändå känts som att man bara går och väntar på sommaren, o så helt plötsligt kommer hösten istället. Vart blev det fel?

Idag har vi firat lilla söta Oliver som redan är två år. Sjukt vad tiden går fort. Olivia är redan två och ett halvt, och snart är hon väl tonåring.
Vi firade hos mamma o pappa med grillat och glasstårta. Tyvärr tror jag inte korten är inlagda, annars hade jag bjudit på ett eller tio =)

Imorgon bär det av till Örebro och jobb. Även denna gång med Unga KRIS. Är inte alls förberedd, hade inte räknat med att sova hos mor och far idag så ja.. allt är verkligen i ofas. Ipoden är inte laddad. Packningen är inte packad. Lägenheten är inte städad. Ingenting är som det borde.
Planen är inte heller upplagd.
Däremot är tåget bokat och han som ska möta mig kirrad.
Resten löser sig väl där och då skulle jag vilja tro.
Längtar, är förväntansfull. Hoppas att det kommer bli toppen.
För er som undrar lite vad det är jag jobbar med så kan ni kolla http://www.drugsmart.se/ sen Local Hero. Det är vad jag styr med. Ett projekt som ligger under Centralförbundet för Alkohol och Narkotikaupplysning.

Annars då, vad händer?
Inte mycket, är mammaledig. Leker med en trotsig och arg två och ett halvt åring. =) Men hon är himla söt alltid, och bara trotsig 98 % av tiden. Så det är luuuugnt :)
Bara två veckor kvar nu, sen börjar allvaret igen. Efter mitt senaste "breakdown" som jag kallar det, så har det varit extremt skönt med denna paus från livet. Till och med skolan kändes kul under sommaren. Familjerätten menar jag då.
Jag har stressat så mycket ett år nu, så en månads paus är heeelt okej. Nu är jag färdigvilad tills att skolan drar igång igen. Mitt sista år, sen har jag en kandidatexamen, men kommer satsa på en master eller magister. Inte bestämt mig ännu. Hösten kommer gå till att leta utbildningar eller kurser för sommaren. Och studievägledaren ska besökas =)

Jag väntar vidare på samtalet som jag hoppas kommer snart. Jag saknar!

Give me a call.
I miss you, you know i really do.
I miss you babe, I really do, whenever you're gone just give me a call.

Nu ska jag sova. Och ladda psykiskt för en helg på ett behandlingshem i Örebro.
Vi hörs på måndag.

All min kärlek <3

dagen med stort S SLAPP!

Hejsan mina vänner.
Nu har det varit full fart ett par dagar. O idag låg vi i sängen läääänge.
Sen käkade vi helgfrukost tillsammans med mina för tillfället inneboende "brunstiga tonåringar" som Sara så fint kallade dom. Olivia o tjejerna sitter o ser Horton nu, och jag tänkte ta tag i städningen lite.

Nej nu kom min trotsunge hit. Ajajaj, vad trotsig den ungen har blivit. Men jag älskar henne lika mycket ändå. Men OJ! Jag trodde inte hon kunde bli värre innan, men nu är allt tvärtom liksom. Gaaaah!

Middag hos mormor är inbokad idag. Gud vad gott. Alltid skönt att slippa laga själv. Sen tror jag att Afro kommer hit ikväll o sover här.

Imorn fyller min underbara brorson två år så det ska vi fira ordentligt.
På fredag beger jag mig till Örebro för att leda några ungdomar i unga KRIS för att försöka anordna ett drogfritt ungdomsdisco. Känns bra, bara det att alla är på semester och den andra processledaren jag åker med har inte riktigt hört av sig. Så jag får la snällt vänta lite.
Måste ju boka tåg idag eller imorgon.

Nu ska det städas lite.

All min kärlek <3

busfabrik och chokladbanan

hemkommen efter ännu en heldag tillsammans med lillasyster och våra barn.

idag blev det busfabriken, full fart med en ettåring, en tvååring och en tolvåring =)
Underbara barn har vi. O Jullan med den lilla sötnöten!
Det hoppades massor, vi åkte pulka (askul förövrigt, skulle kunna åka mera!!!) och sprang i tunnlarna. Olivia åkte den stoooooora gula alldeles själv. Hon såg livrädd ut, haha men när hon kom ner ville hon åka mer o mer o mer...

Sen promenad hem och banangrillning.
Sovdags och nu ensammys med mig själv och eventuellt Harry Potter och de vises sten. Men jag vet itne. Funderar på att sova innan elva.
Kan dock vara skönt när mina inneboende tonåringar kommer hem. Men det blir la vid midnatt, o det orkar jag nog inte.

Sov gott mina vänner.

All min kärlek <3