Extreeeem hemlängtan!

Usch och fy. Jag mår inte alls bra. Jag är sjuk, trött och ledsen. Jag vill så enormt mycket vara hemma just i denna stund!
Jag längtar hem till min säng. Till min underbara, finaste Olivia.

Annars trivs jag jättebra här. Är mest trött och sjuk och just därför är hemlängtan total!
För tillfället är jag ensam "hemma" i lägenheten. Maria är ute och går en sväng. Och jag orkade inte. Mår verkligen inte bra. Treo, nässpray och halstabletter är vad jag lever på för att det ska funka att vara glad och jobba med gruppen.
Idag har det gått skitbra. Gruppen är riktigt bra, och vi har en rolig idé nu att jobba vidare på. Imorgon ska vi gå igenom lite enkäter, intervjuer och sånt roligt.
Orsa är en väldigt speciell stad med mycket speciella människor. Vi har tagit lite roliga kort från marknaden som jag lägger upp så fort Maria fått in dom på sin dator och mailat dom till mig, kommer nog i veckan.
Jag har faktiskt ALDRIG sett så mycket kepsgrabbar någonsin. ALLA har keps på skallen. Alla!
Dessutom så känner verkligen alla alla här. Ganska häftigt. Haha!
Marknaden ja. Årets händelse i Orsa! Så vi gick en runda på lunchen. Jag köpte två t-shirts till prinsessan där hemma.

Imorgon är det tågresa igen på 7 timmar. Det är liiiite jobbigt. Och vi har inga långa byten heller så vi hinner inte direkt äta något. Tråkigt.
Jag är inte supersugen på tågmat.

Jag känner mig lite förvirrad i skallen. Blääääh!
Frågan är vad man vill egentligen. Vad man borde också kanske.
Ibland känns det som ja. Ibland känns det som nej.

Jag har fått en ny Idol här uppe... Jag vill nog bli som henne. Det är mitt drömjobb!

Nu ska jag sova. Är lite besviken på en viss persons internetanvändande ikväll. Haha, jag vill ju prata med han :)

All min kärlek <3

Äntligen hemma..

Efter en toppenbra helg på Lännersta konferensgård är jag nu hemma!!! Underbart skönt o se min lilla FiaLotta igen, och är det inte konstigt vad stora dom blir på tre dagar???

Helgen började i torsdags, med stress, stress och mera stress. Man ska aldrig bestämma saker med frugan när man vet att man har en tid att passa. Sånt gör mig lite crazy! Men en minut i fyra var vi framme på mötet. Då hade vi hunnit lämna bil och fixa massa. Sjukt!
Sen hade vi personalmöte och den avlöstes med en förfest hos Emil o Mickis, och senare en personalfest på Otten med tema BlackandWhite och dans runt... hur var det nu? Midsommargranen?
På personalmötet vann jag en flaska skumpa. Team 4000! Wooo!
Jag och en tjej till som är lyckliga medlemmar i denna klubb. AWESOME!
Flaskan dracks till tonerna av mig själv och Robbin som sjöng singstar :)
Det blev dock en väldigt lugn kväll för mig själv. Jag kände mig inte på tipptopp-humör och var inte sugen på alkohol. Ni vet en såndär kväll då man har roligare utan... Och roligt hade jag verkligen!!!

Sen drog vi vidare till Rondellen, käkade lite och snackade skit innan vi gick hem och sov. Bra skit!

Vaknade och kände mig ännu mer stressad. Jag skulle hinna fira morfar, köpa nått åt morfar och sitta på tåget till sthlm 15.22. Mina övernattare vaknade rätt skapligt men man snacka ju lite skit o så.. Ut med dom, glömmer katten i garderoben. STACKARS!!! Sen till hemköp, blommor och choklad, till spånken och sen upp till mormor o morfar. Jättemysigt att vara där ensam och ha tid att prata lite med dom. Annars är det alltid ungar till höger och vänster :)
Sen till spånken, glömmer att lämna nyckeln som sara måste ha till kissekatten. Ringer henne, o hon får stressa ner till stationen. Lämnar nyckeln, stressar in till biljetterna, hämtar ut dom, kollar tavlan. TÅG FÖRSENAT!!! Fuck you kan man tänka ibland. Så 40 min fick vi sitta o vänta på tåget. USCH!
Sen var vi försenade till samlingen på centralen, och försenade till Lännersta, men sen kom vi i fas igen :)

På tåget fick jag ett samtal som gjorde att jag ville vara hemma lite. Men men, så går det inte. Men det blir ju fler tillfällen I hope!

Helgen började med så otroligt mycket skratt. Som vanligt. Redan på tunnelbanan och det blev bara mer och mer. Otroligt roliga människor som jag jobbar tillsammans med. Synd att man bara ses en gång per termin, och sen det som vi jobbar ihop. Sjukt kul. Roliga lekar också. Laxleken ska jag verkligen ta med mig!!!
Vem säger att man någonsin blir för gammal för att leka?

Mycket intressanta diskussioner och ämnen som vi har tagit upp. Jag har lärt mig mycket den här helgen.

Nu ska jag minsann försöka väcka min lilla älskling. Vad man saknar henne när man är borta. :(
Men jag pratar om henne ändå, o visar kort. haha, min älskade FIALOTTA!!!
Igår var hon otroligt söt när jag kom hem...
Nej men opeeration väckning ska nu ske.

All min kärlek <3

Yeay!

Har äntligen trampat min 1.5 mil på cykeln. Skönt. Är mycket skönare o få det gjort tidigt på kvällen. Men idag ville jag ju titta på Anna Anka, och jag vill ha musik när jag cyklar så därför fick jag vänta :)

Alltid skönt när man trampat färdigt... När det står 14 på skärmen är det som skönast. För sista kilometern går så himla fort :)

Idag har vi haft det mysigt efter dagis... Först lekte vi i lekparken. Även Olivias kille/bästa kompis kom förbi lekparken och Olivia blev dyngglad. Synd att inte Linnea är lite mer på sig för hon skulle kunna vara med o leka med dom, men nu går hon omkring i sin egna lilla värld typ. Haha, men hon är ju fööööör söt. Alla mina barn är tokigt söta!!! UNDERBARA!
Sen blev det glass idag med. Gottigt värre är det. Olivia var lite trött o tråkig på vägen hem, men det blev ju en lång dag så det kan man ju förstå. Väl hemma var det mys igen :)
Min älskade prinsessa. <3

Imorgon är det pluggdag som gäller. Och jag måste cykla, duscha, tvätta, städa innan klockan typ 14.30. För sen måste jag fixa mig. Det vankas personalmöte och personalfest. BlackandWhite tema på Otten. Ska bli riktigt riktigt kul :) Woooo!
Fredag är det pluggdag igen, sen ska jag hinna packa, fira morfar och sitta på tåget 15.22. BRAAA!
Det blir utbildningshelg ännu en gång på Lännersta Konferensgård. Underbart. Tänkte ta mig en låååångpromenad i multimiljonvillaområdet kring vattnet. Så jävla maffiga hus asså!!! Och underbar mat kommer vi bjudas på, och massa massa massa skratt. Ska bli riktigt kul :)

Nu ska jag däremot sova, måste plugga massa imorgon.
All min kärlek <3