Bloggisch från Orsa!

Hejsan hoppsan.
Har lite tråkigt här på hotellet så jag tänkte ge mig på ett blogginlägg. Det kommer inlägg mer och mer sällan känns det som. Jag har faktiskt loggat in med tanken att blogga, men känt att "nej, jag orkar inte" o gått härifrån.
Jag vet inte varför, kanske för att man delar väldigt mycket på facebook, och kanske för att jag vill skriva privat och det finns saker som blir för privata att skriva om i bloggen.

För tillfället är jag i Orsa och jobbar, eller ja, jag jobbade igår. Sen har jag suttit på hotellrummet och spanat på bröllopssändningen HELA DAGEN!
Jag som är lite republikan mer än monarkist trodde ALDRIG att jag skulle sitta o följa sändningen hela dagen, men jag är glad att jag gjorde det. Så otroligt fint det var. Jag tycker om kungafamiljen lite mer nu, det måste jag ju erkänna :)
Jag har bråkat lite med mina ungdomar om Daniel, dom tycker han verkar lite falsk. Jag däremot tycker han verkar underbar. Tårarna i kyrkan och talet på festen. Åååh, det kunde ju inte bli mer perfekt.

Jag har ju mina teorier, som retar de flesta. Men teorierna behövs för att livet ska gå runt :)
För att skydda sig själv från att bli sårad och yadayada.
Den första teorin är ju missionteorin, den kommer jag dock inte förklara här. Haha, jag håller just nu på att lära ut den till mina bästa på Filmstan, jag hoppas att dom tar åt sig den. För missionteorin är ett vinnande koncept ;)
Sen har jag min teori att människan inte är monogam. Inte ens seriell monogami, där man har flera partners i livet, men bara en åt gången.
Så himla många människor är otrogna, och eftersom att så många är det så måste ju människan vara polygam. Alltså, jag menar människan som art. Till naturen så är vi inte monogama. För då skulle otrohet inte finnas. Och ALLT FÖR MÅNGA är ju ta mig tusan otrogna.
Därför har jag ändrat inriktning i livet, och tänkt att jag inte alls ska gifta mig, inte ens ha ett förhållande. För varför ska jag gifta mig med någon när människan inte är monogam, jag vill inte att någon ska vara otrogen mot mig.
Men när jag tittade på bröllopet igår så kände jag bara. "SKIT SAMMA för den där teorin, jag lägger ner den. Klart jag med ska gifta mig".

Jag hoppas bara att jag träffar en person som har tillräckligt mycket respekt för mig, och värdesätter mig så högt att han aldrig skulle vara otrogen mot mig. För då sticker jag ju fortare än kvickt.

Om jag nu träffar någon alls. Haha, det vet man ju inte.

Nu sitter jag som sagt på hotellrummet, utcheck klockan 11.00 tror jag. Jag är mätt efter dagens hotellfrukost.Ska nog lägga mig i sängen igen o vila lite... Är trött. Oväntat så sitter jag med tv4 och bröllopseftersnack.
Anledningen till att man älskar det är väl för att man är så kärlekskrank, och det är ju som en kärleksfilm som aldrig tar slut :) Sånt gillar jag.
Sex timmar på tåget är det som väntar mig. Det är ganksa långtråkigt. Åker halv tolv, är framme halv sex. Tjohooo!
Köpte ett par skor igår i Orsas enda skoaffär. Fina, kasnke lite tantiga men jag blev kär, så dom blev det. Nu ska det sparas resten av månaden :)

Nu vill jag hem till lillhjärtat <3

All min kärlek <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: