Vilka skillnader på 141.1 kg och 95 kg.

 
Jag har länge gått o funderat på vad det är för skillnader på att väga 141 kg mot att väga som jag gör nu. För varje dag tänker jag på små saker som är skillnad. Förutom den kroppsliga förändringen eller att man orkar mer osv så har jag många gånger sagt att jag kan göra saker nu som jag inte gjort förut.
 
1. Bältet på bussen går runt. Många ggr har Olivia frågat varför jag inte tar på mig bältet. Så jäkla pinsamt varje gång att säga att jag är för stor för bältet.
2. Jag kunde åka balder! För ganska exakt 8 år sen satte jag mig i balder och skulle åka. Blev jävligt ledsen och mådde skit när bältet inte räckte runt och jag fick en förlängningskabel. Livet sög just då.
3. När man sitter på tåget eller i flyget behöver man inte känna sig stor o klumpig längre. Jag behöver inte känna att min kropp går över på grannens säte.
4. Stolar och fåtöljer där man har armstöd. Hur många gånger har jag inte fått ont i sidorna för att det trycker in i kroppen. Oerhört skönt att slippa.
5. Jag har valt att låta bli att göra saker senaste tiden pga att jag är rädd att inte få plats. Tex gocart, paintball (overallerna) osv. Det är inte lika jobbigt nu. 
 
Det finns dock en stor nackdel också. Jag fryser fasen konstant. Klart mkt bättre att ha mer underhudsfett! 😉
 
Det spelar ingen roll hur man ser ut utanpå. Utan det viktiga är hur man känner inuti. Men punkterna här ovan är saker som JAG mått dåligt över pga min kropp, trots att jag trivts med mig själv. För mig har de kroppsliga förändringarna gjort att jag mår bättre inuti. Jag är inte lika orolig längre för alla möjliga saker. Och det är så himla skönt att slippa den där jobbiga känslan i magen.