Älskade söndag...

Så var söndagen här igen. Tröttheten gör att känslorna kommer i svall. Det blir galet.
Idag tittar jag mest på Olivia o tänker tillbaka på den dagen hon föddes. Och tiden går så fort, hon har blivit så stor. Och det är en härlig känsla att se vilken underbar tjej hon är. Och att den lilla lilla lilla bebisen har blivit den här stora, duktiga tjejen.
Helt ofattbart!
UNDERBARING!

Jag har också en ny telefon, min la av totalt. Så jag råkade gå in på telenor, och går ut med en Sony Ericson X10. Braaaa!

Jobbet i helgen har varit bra. I fredags var jag i kassa. Lustiga människor ramlade in, och det var lite småkonstigt. Först skulle två stycken fightas precis i min kassa. Dom la ner som tur var efter att ha härjat lite. Sen kommer det in två brudar som var aslustiga. Trodde vi var tankeläsare eller nått. Guuud alltså. Seriöst!
Sen fick jag jordens utskällning med. Men det är ju bara roligt :)

I lördags hade jag lite feber. ASjobbigt. Stod i kök. Det gick la sådär. Man vet ju att ruschen kommer vid tre, så jag förstår inte varför vi inte blev tre på bigovanliga lite tidigare så vi hann bygga skåp. Det som händer istället är ju att allt tar slut. och med DYNGMYCKET folk i kassan och sex kassor så är det inte lätt att bygga skåpet. Nej usch, vilset var det.
Sen träffade jag Marzi, Martina, Danne o Niklas. MYS! Käkade lite innan hemgång!
Det är kul att mina älskade jobbarkompisar ger mig så härliga smeknamn. Tack DANNE! Får väl bjuda på den, även om jag inte håller med. Men som han sa "se det som en komplimang". Så ja... jag får la göra det :)

Nu ska jag snart ta upp Fialotta ur badet, så ska hon få se film och mamma ska halvsova. SKÖNT!
Nu börjar tokstressveckorna!!!

All min kärlek <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: